вівторок, 19 березня 2013 р.



Моя сестра - менеджер зі зв'язків з громадськістю - PR-менеджер.


Менеджер із зв'язків з громадськістю (так розшифровується термін PR - Public Relations) - спеціаліст, що займається формуванням і підтримкою позитивної громадської думки про компанію, персону (людину), продукт (товар), подію. PR-менеджери працюють як в спеціалізованих агентствах (у випадках, коли компанія замовляє таку послугу, як PR-супровід), так і в компаніях (корпоративний або внутрішній PR-менеджер).

 

На думку працедавців, PR-менеджер – це професія, яка вимагає знань у сфері журналістики, соціології, психології та маркетингу.  

PR-менеджер повинен володіти певною долею авантюризму і сміливості, оскільки частенько дана професія передбачає ризик, уміння спрогнозувати результат, якого згодом потрібно досягти. Окрім цього, внутрішні PR-фахівці, як правило, дивляться «у два боки»: на «зовнішнього» клієнта (ринок) і «внутрішнього клієнта» (персонал компанії). Внутрішній PR - окремий, об'ємний напрям роботи.

1 коментар:

  1. кредитна компанія, яка надає мені кредит у розмірі 5 000 000,00 доларів Коли інші кредитні інвестори нехтують моєю пропозицією, але містер Бенджамін Лі надає мені кредит на успіх. Вони безпосередньо беруть участь у фінансуванні позики та проекті в частині інвестицій. вони надають фінансові рішення компаніям та особам, які шукають доступу до фондів ринків капіталу, вони можуть допомогти вам фінансувати ваш проект або розширити свій бізнес .. Контакт по електронній пошті :::: Також 247officedept@gmail.com або пишіть на номері Whatsapp на + 1- ( 989-394-3740)

    ВідповістиВидалити